Publicador de continguts


Mobilitat incorpora 67 nous conductors de taxi als carrers de Palma


22 de febrer de 2024

Varen aprovar els exàmens a la passada convocatòria de novembre

Palma, 22 de febrer de 2024.- El tinent de batle de Mobilitat, Toni Deudero, ha signat un decret pel qual s’autoritza que 67 nous conductors de taxi puguin exercir la seva activitat als carrers de Palma. Aquests nous taxistes formen part del conjunt de 71 aprovats als exàmens realitzats el mes de novembre passat.
El tinent de batle de Mobilitat ha recordat, a més, que aquest dimarts es va celebrar la primera convocatòria d’exàmens del 2024 per a accedir a llicències de taxista, proves que varen haver de ser suspeses per un problema registrat el passat 6 de febrer al Palau de Congressos, on se celebraven els exàmens, i als quals es varen presentar 381 aspirants.
L’objectiu d’aquestes proves no és altre que augmentar el nombre de taxis en circulació per a fer front a la demanda existent.
L’edil ha recordat que a la Taula del Taxi passada, celebrada el 14 de febrer, es va acordar per unanimitat que durant els pròxims mesos d’estiu s’ampliarà al màxim el ventall de temps disponible dels taxistes als carrers, és a dir, la pràctica totalitat dels prop dels 1.200 taxis de Palma podran treballar durant tot el dia. El mes de març queda el mateix horari i servei d’hivern. Els divendres, dissabtes i vespres de festiu de març i abril s’autoritza la totalitat de la flota a prestar servei de 22:00 a 06:00.
Així mateix, es va establir que el mes d’abril els taxistes treballaran durant quatre dies amb un de descans. I de maig a octubre podran treballar cada dia durant totes les hores. De maig a octubre s’estableix el sistema de 5 grups, amb llibertat total i la necessitat que a cada cicle i grup una setmana la dedicaran al servei a Palma ciutat.”

Data darrera modificació: 22 de febrer de 2024