Publicador de continguts

STEVE AFIF. "Sin rumbo fijo"


Steve Afif. Sin rumbo fijo

Steve Afif va néixer a Alexandria al 1943, va ser deportat al 1956 quan la ciutat va deixar de ser colònia britànica. Una vegada a Londres, va iniciar estudis a la Byam School of Drawing and Painting i tres anys després obté una beca d'estudis a la Royal Academy of Arts. De llavors ençà sempre ha estat unit al món de l'art on ha exercit tant d'artista com a galerista. A finals dels anys 60 fixa la seva residència a Mallorca on encara hi viu i treballa.

La seva obra abraça des de la pintura fins a l'escultura, però és en el camp del dibuix on defineix tot el seu ample registre de tècnica i contingut. No li són estranys el llapis, el bolígraf, l'aquarel·la, el guaix, la tinta xinesa o la sanguina, deixant empremtes de la seva qualitat amb les que defineix accions i actuacions en les quals transmet un ample registre d'emocions: irònic, burlesc,agressiu, dantesc, apocalíptic, sorneguer... són adjectius que poden acompanyar tota la seva obra, sempre girant en torn al gènere humà, les seves emocions i perversions.

"Sin rumbo fijo" és un ample recull de part de la seva extensa producció creativa que testimonia l'aportació d'aquest artista al camp de l'art contemporani fet a Mallorca, una terra d'acollida on gaudeix d'un profund i sincer reconeixement per part de artistes, galeristes i col·leccionistes.   

Duració:

Des del 6 d’abril de 2017fins el 20 d’agost de 2017

Dies: Diàriament
Horari: 12:00
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023