Publicador de continguts

Sergio Prego
COWBOYS


Sergio Prego_COWBOYS

El cicle BOX27, comissariat per Tolo Cañellas, ha tingut en compte diversitat d'artistes d'àmbit tan illenc com nacional que destaquen dins el sector de les arts visuals i que alhora generen gran projecció. Per tal de finalitzar la segona etapa del cicle BOX 27, iniciada el setembre de 2017, des d'aquest mes de gener de 2019 i fins al pròxim 7 d'abril es podrà veure al Casal Solleric el projecte Cowboys, de Sergio Prego.

Prego (1969) experimenta amb la noció de l'escultòric, a través de l'expansió de l'escultura dins l'espai i sobretot en relació amb el cos (l'individu, el/la visitant), i ho du a terme mtijançant una gran instal·lació adaptada i específica que ocupa l'Espai Box i que s'obre i s'amplia cap a la planta baixa del Casal. Estructures inflables geomètriques a manera d'escultura efímera, jocs i transparències a través dels materials, punts de suggeriment, recorreguts incerts que conviden l'espectador/ra a submergir-se amb i dins l'obra, transformant-la arquitectònicament i qüestionant la materialitat del què escultòric.

L'artista basc, que actualment resideix a Nova York, en aquests moments és una de les figures referencials de les arts visuals i ha estat un dels seleccionats per a representar el pavelló espanyol a la Biennal de Venècia 2019. Ha participat en un gran nombre de programacions expositives com la del Guggenheim, el Museu Reina Sofía de Madrid, MACBA, "la Caixa", PS 1 de Nova York, entre moltes d'altres.

Comissari: Tolo Cañellas.

Col·labora: Iberostar

Duració:

Des del 12 de gener de 2019fins el 7 d’abril de 2019

Dies: Diàriament
Horari: 12:00
Localitat: Palma
Lloc de celebració:

Casal Solleric. Espais Box27 i Planta Baixa

Adreça:

Passeig del Born, 27
07012 Palma (Illes Balears)

Data darrera modificació: 6 de març de 2023