Publicador de continguts

EN VERSIÓ ORIGINAL Art brut
Artistes Gugging


Art brut

El projecte 'En versión original', relacionat amb art i salut mental, comissariat per Asun Clar, mostra una selecció d'obres d'artistes del Gugging - institució psiquiàtrica de Viena d'on varen sortir aquests autors reconeguts internacionalment dins de l'àmbit de l'Art Brut- procedents de la col·lecció de Peter Hopf, depositària actual de la qual és Marga Matas.

Juntament amb elles s'ofereixen les obres resultat dels tallers duts a terme al Casal Solleric, entre setembre i novembre, per l'art terapeuta Carmen de Santiago, i en els que han participat persones de diferents dispositius de salut mental de l'Ibsalut de Palma (Hospital Psiquiàtric, UCR de Serralta i UCR de Son Gibert).

Les peces són el reflex de la llibertat i impuls personal, i se vinculen, a manera de diàleg, amb les realitzades amb els autors austríacs en anys precedents. El conjunt, apart de facilitar la participació comunitària, permet visualitzar la capacitat creativa de persones alienes al món artístic expressada al marge de condicionants que no siguin els de la pròpia mirada: una autèntica versió original.

Duració:

Des del 4 de desembre de 2018fins el 6 de gener de 2019

Dies: Diàriament
Horari: 12:00
Localitat: Palma
Lloc de celebració:

Casal Solleric

Passeig del Born, 27
07012 Palma (Illes Balears)
Teléfono: 971722092
solleric@palma.cat

Taquilla:

Horari: De dimarts a dissabte, de 11 a 14 h i de 15:30 a 20:30 h

Diumenges i festius, de 11 a 14:30 h

Dilluns tancat

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023