CABIB - Catàleg bibliogràfic de les Illes Balears

CABIB - Catàleg bibliogràfic de les Illes Balears

CABIB - Catàleg Ajuntament de Palma

Cerques un llibre?

Cerca per autor
Cerca per títol
Cerca per paraula clau
Cerca per matèries
Limitar una cerca
Àmbit de les cerques
Ajuda per les cerques

 

La gran biblioteca

El CABIB és el Catàleg Bibliogràfic de les Illes Balears. Un projecte de cooperació bibliotecària que té com a objectius oferir a totes les biblioteques de les Illes Balears un sistema comú de gestió bibliotecària amb els darrers avenços tecnològics i permetre als ciutadans poder accedir a tota la informació bibliogràfica de les Illes a través d'un mateix entorn des de qualsevol biblioteca i des de qualsevol ordinador connectat a Internet. El CABIB és el fruit d'una iniciativa del Govern de les Illes Balears a la qual s'han adherit mitjançant un conveni la majoria de les institucions amb competències bibliotecàries de la Comunitat Autònoma i que té l'assessorament i el suport tècnic de la UIB.

Cercar al catàleg de l'Ajuntament

L'opció "Cerca a l'Ajuntament de Palma" serveix per a llançar la mateixa cerca que hem fet al catàleg CABIB al catàleg de les Biblioteques Municipals de Palma. Llançar vol dir que automàticament el sistema fa la mateixa cerca que hem fet al catàleg CABIB al catàleg de l'Ajuntament.

Per exemple si feim una cerca al catàleg CABIB per títol Otra manera de contar i després volem saber si aquest llibre el tenen a les biblioteques de l'Ajuntament de Palma, clicarem al logotip de l'Ajuntament. El cercador dirà que el títol Otra manera de contar és de John Berger i que està catalogat a la biblioteca del Casal Solleric.

Si volem tornar al catàleg CABIB, clicarem sobre el botó taronja "Tornar al catàleg" i el sistema ens retornarà a la pantalla de cerca del CABIB. Si quan fem una cerca a l'Ajuntament, no hi ha resultat, el sistema ens dirà el següent: "La vostra entrada Otra manera de contar seria aquí -- Cerca per paraules".

 

Data darrera modificació: 8 d’agost de 2023

Menú de navegació