Publicador de continguts


Dia de les Biblioteques


24 d’octubre de 2023

En el Dia de les Biblioteques, 24 d'octubre, volen destacar el valor i el paper tan important d'aquestes en el vostre camí de creixement i aprenentatge; enguany, sota el lema "Teixint comunitats".

Aquí teniu algunes raons per les quals us animam a fer un ús il·limitat d'aquests espais que són molt més que llibres i silenci:

Coneixement sense límits: a les biblioteques trobareu una infinitat de recursos: llibres, revistes, pel·lícules, música i molt més. Això significa que podeu explorar nous mons i conèixer diferents perspectives.

Creixement personal: les biblioteques són com gimnasos per a la ment. Podreu ampliar els vostres horitzons, millorar les vostres habilitats i descobrir passions ocultes.

Cultura i diversió: des de clàssics literaris fins a les darreres novel·les de ciència-ficció, les biblioteques tenen de tot per a tothom. No importa quin sigui el vostre estil, hi trobareu alguna cosa que us agradi.

Comunitat i amistat: les biblioteques són un lloc de trobada. Hi podeu conèixer altres joves amb interessos similars i establir-hi noves amistats.

Recursos per a l'educació: si estau estudiant, les biblioteques estan plenes de recursos educatius, com aules d'estudi i horaris adaptats en èpoques d'exàmens.

Espai tranquil per a la reflexió: en aquest món tan actiu i renouer, les biblioteques ofereixen un lloc tranquil per a pensar, reflexionar i planificar.

En aquest dia, us animam a visitar la vostra biblioteca i a descobrir noves històries.

Data darrera modificació: 6 de novembre de 2023